Over ons

Bij Florista delen we dezelfde passie voor uitmuntendheid in bloemen leveren. Samen met onze toegewijde kwekers selecteren we de crème de la crème van seizoensbloemen, zonder onnodig bladgroen of goedkope opvulling. We streven naar goed én mooi, want we begrijpen dat elke bloem een kunstwerk op zich is.

In tegenstelling tot de traditionele route via veilingen en groothandels, kiezen wij ervoor om onze bloemen rechtstreeks van de kweker naar jou te brengen. Dit betekent dat je langer kunt genieten van de frisheid van onze bloemen, tot wel 10 dagen lang. Het is een toewijding aan versheid die wij hoog in het vaandel dragen.

Van knop tot kunstwerk, elke fase van onze bloemen is doordrenkt met zorg en aandacht. We plukken ze terwijl ze nog slapen, waardoor ze vaak als knoppen aankomen. Na een paar dagen ontluiken ze tot prachtige bloemen, en we voorzien je van bloemenvoeding en slimme verzorgingstips om hun schoonheid te behouden.

Onze zorg voor kwaliteit gaat verder in het inpakproces. Met de hand én met zorg worden onze bloemen gebonden en verpakt. We leveren ze in een stevige wrap van gerecycled papier, en als ze via de post worden verstuurd, arriveren ze in een speciaal ontworpen Florista-box – volledig gehydrateerd en gelukkig.

Dus, als je verlangt naar bloemen die keer op keer topkwaliteit leveren, kies dan voor Florista. Ontdek de kunst van verse bloemen, met zorg geselecteerd, met liefde gebonden en met precisie verpakt, speciaal voor jou.